Braskiu ir obuoliu desertelis :)
Ingridientai:
2 obuoliai, dideli,
1 želė pakelis,
200 gramų šviežių braškių,
200 gramų grietinėlės,
2 šaukštai cukraus pudros,
1 grietinėlės standiklio
1 želė pakelis,
200 gramų šviežių braškių,
200 gramų grietinėlės,
2 šaukštai cukraus pudros,
1 grietinėlės standiklio
Gaminimas:
Obuolius perpjaunam per pusę ir išskaptuojam. Želę paruošiame kaip ant pakuotės, tik pilam 25% mažiau vandens. Braškes supjaustome smulkiais gabaliukais, sudedame į obuolių vidų. Įpilame želės, likusią želė supilame į mažas formeles. Grietinėlę išplakam su cukraus pudra ir grietinėlės standikliu iki standžios konsistencijos. Kai želė sustingsta, į lėkštę dedame skiltelėmis supjaustytą obuolį su įdaru, iš formelės išimtą želės bokštelį, ir papuošiame plakta grietinėle. Skanaus.
"Ipatingosios" braskes :)
Ingredientai:
1 stiklinė braškių
1 sauja serbentų (balti, juodi, raudoni)
3 šaukštai "Dansukker" auksaspalvio sirupo ar natūralaus medaus
2 šaukštai citrinos sulčių
Gaminimas:
Padaryti braškines gėlytes su viduriukais iš juodųjų serbentų. Suberti baltus ar raudonus serbentus, užpilti sirupu ar medumi ir pašlakstyti citrina.
Kokteiliukas :)
Ingredientai:
2 stiklinės supjaustytų braškių
1 šaukštas citrinos sulčių
1/2 puoduko grietinėlės
65 g cukraus
1 šaukštas citrinos sulčių
1/2 puoduko grietinėlės
65 g cukraus



Noriu pasakyti sie rezepta isbandyti! :D Labai skanuu!
AtsakytiPanaikinti:)
AtsakytiPanaikinti